У столиці з’явився ще один сучасний бібліохаб (фото)

У столиці з’явився ще один сучасний бібліохаб (фото)
У бібліотеці «Свічадо» оновлено всі меблі й встановлено сучасне обладнання 
Фото: пресслужба КМДА

«Свічадо» є одним із кращих серед столичних бібліохабів

Бібліотеку «Свічадо» на бульварі Ромена Роллана, 13-В у Святошинському районі перетворили на сучасний хаб, який має власну айдентику, фірмовий стиль, логотип і якому присвоєно власні кольори – жовтий і сірий. Про це повідомили у Департаменті культури Київської міської держадміністрації.

На презентації оновленого бібліотечного простору були присутні директорка Департаменту культури Діана Попова, голова постійної комісії Київради з питань культури, туризму та інформаційної політики Вікторія Муха та керівництво Святошинського району.

«На сьогодні «Свічадо» є одним із кращих у нашій сім’ї бібліохабів», – зазначила Попова.

Також тут виконано капітальний ремонт у внутрішній та зовнішній частинах приміщення, оновлено всі меблі й встановлено сучасне обладнання – 3D принтер, техніку для людей із порушенням зору, проектор, підвісні мікрофони тощо. Головною відмінністю бібліотеки «Свічадо» від інших оновлених бібліотек є поділ на зони, а також тактильні лінії для слабозорих, які розташовані в усьому приміщенні.

Проект «Сучасний бібліотечний простір – БібліоHUB» розпочато у 2017 році. На сьогодні його учасниками стали 7 районів (Шевченківський, Дніпровський, Святошинський, Деснянський, Подільський, Голосіївський і Дарницький) та 8 бібліотек, які отримали новий фірмовий стиль, сучасний вигляд та інноваційні технології.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: