У вбитого на Київщині поліцейського днями народився первісток

У вбитого на Київщині поліцейського днями народився первісток

Поліцейський Антон Павленко виріс у Баришівці, вчився у Луганському університеті внутрішніх справ

Як розповів родич поліцейського, цього року на Павленка вже було скоєно замах

Майор поліції Антон Павленко, якого застрелили біля кафе у Баришівці на Київщині, днями вперше став батьком, а у трагічну ніч святкував свій день народження.

Про це ТСН розповів вітчим поліцейського Анатолій Юрченко.

Зазначається, що 2 травня у поліцейського народився син – його дружина досі перебуває у лікарні. В ніч на неділю правоохоронець з друзями відзначав в кафе свій день народження та народження первістка.

Як розповів родич поліцейського, цього року на Павленка вже було скоєно замах. У січні в нього стріляли на подвір'ї будинку, в якому він мешкав. Тоді поліцейський дивом вижив - куля влучила у голову та сильно пошкодила ніс. Нападників тоді так і не знайшли.

Вітчим розповів, що Антон виріс у Баришівці, закінчив школу з золотою медаллю, а потім вчився у Луганському університеті внутрішніх справ. Проходив службу в зоні проведення ООС.

На посаду заступника начальника Баришівського відділку поліції прийшов у званні капітана і згодом отримав майора.

Нагадаємо, в ніч на 5 травня у Баришівці на Київщині невідомий застрелив заступника начальника Баришівського відділку поліції майора Антона Павленка. За даними ЗМІ, вбивство правоохоронця було замовним. Вбитий був 1987 року народження.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: