У віськових частинах на Київщині масове захворювання на кір

У віськових частинах на Київщині масове захворювання на кір

Випадки масових захворювань у військових частинах одразу відстежуються військовими прокурорами для вчасного реагування

Станом на 26 березня, до Ірпінської центральної міської лікарні доправлено 7 військовослужбовців Національної гвардії із підозрою на кір та 6 – із підозрою на вітрянку. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

Джерело хвороби визначено – це гуртожиток у м. Ірпінь, де проживають зазначені військовослужбовці НГУ. Сама ж військова частина знаходиться у м. Бровари. Безпосередньо на території військової частини випадків хвороби не зафіксовано.

На даний час стан здоров’я хворих нормалізувався, вони розміщені в інфекційному відділенні, небезпеки розповсюдження хвороби немає. 

Ситуація була перевірена представниками військової прокуратури Дарницького гарнізону Центрального регіону України. 

За даними військової прокуратури Київського гарнізону Центрального регіону України на 26.03.2018 року на Київщині також шпиталізовано загалом 12 військовослужбовців із підозрою на кір. Локалізація хвороби: Десна – 4 осіб, Київ – 3 осіб, Біла Церква – 1 особа та Ольшаниця – 4 осіб. Командуванням військових частин проводяться профілактичні заходи щодо недопущення розповсюдження інфекції.

За даними 10 регіонального санітарно-епідеміологічного загону Міністерства оборони України, мають місце лише окремі випадки захворювань, загрози епідемії немає. 

Випадки масових захворювань у військових частинах одразу відстежуються військовими прокурорами для вчасного реагування.

24 березня повідомлялося, що до Ірпінської центральної міської лікарні за медичною допомогою звернулися шість військовослужбовців з вітрянкою та ще п’ятеро з підозрою на кір.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: