У зоні ЧАЕС затримали двох екстремалів з Ірпеня

У зоні ЧАЕС затримали двох екстремалів з Ірпеня

Правопорушники проникли на радіоактивно забруднену територію з метою екстремального туризму та відпочинку

У понеділок, 4 червня, увечері прикордонники відділу «Іванків» Житомирського загону спільно з представниками Національної поліції виявили двох осіб, які поза контрольними постами, перетнувши загороджувальний паркан, незаконно потрапили в зону відчуження. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Правопорушники, якими виявились 31 та 33-річні жителі міста Ірпінь, що на Київщині, проникли на радіоактивно забруднену територію з метою екстремального туризму та відпочинку.

Наразі чоловіків притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення ст. 46-1 КУпАП «Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення», санкція якої передбачає накладення штрафу в розмірі від двадцяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією знарядь вчинення правопорушення.

Як повідомлялося, нещодавно дві групи сталкерів незаконно проникли на територію зони відчуження Чорнобильської АЕС поза контрольно-пропускними пунктами з метою екстремального туризму і були затримані працівниками поліції

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: