В районі станції метро «Почайна» капітально відремонтують шляхопроводи

В районі станції метро «Почайна» капітально відремонтують шляхопроводи

Фінансування робіт здійснюватиметься за рахунок столичного бюджету

Для значного поліпшення безпеки всіх учасників дорожнього руху капітально відремонтують шляхопроводи на перетині вулиці Богатирської та Оболонського проспекту в Оболонському районі столиці. Відповідний робочий проект затверджено розпорядженням КМДА.

Реалізація проекту дасть змогу суттєво покращити якість транспортного обслуговування в районі станції метро «Почайна». Зокрема, передбачено оновлення шляхопроводу на вулиці Богатирській – магістральній вулиці загальноміського значення регульованого руху, модернізація дорожнього покриття та тротуарів. Фінансування робіт здійснюватиметься за рахунок столичного бюджету.

Капітальний ремонт триватиме з урахуванням експертного звіту Державного підприємства «Державний науково-дослідний та проектно-вишукувальний інститут «НДІпроектреконструкція».

Нагадаємо, що торік у Києві відремонтували майже 300 кілометрів доріг, а загалом протягом останніх років оновлено понад 830 кілометрів столичних доріг, 26 мостів і шляхопроводів. Цього ж року на будівництво, ремонт та утримання автомобільних доріг у столиці, з урахуванням субвенції з Держбюджету, закладено близько 1,5 млрд гривень.

Раніше повідомлялося, що у 2019 році активно продовжуватимуться роботи з ремонту штучних споруд, зокрема буде капітально відремонтовано шляхопровід на перетині вул. Богатирської та просп. Степана Бандери, шляхопровід на перетині вул. Богатирської та Оболонського проспекту, Борщагівський шляхопровід тощо.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: