Велопрокат, Пікнік Сад, зоопарк: як ВДНГ виходить із карантину (фото)

Велопрокат, Пікнік Сад, зоопарк: як ВДНГ виходить із карантину (фото)
З 12 травня на ВДНГ працює пункт велопрокату
Фото: ВДНГ, Facebook

Паркові активності на ВДНГ відкриваються з деякими обмеженнями

Сьогодні, 12 травня, Національний комплекс «Експоцентр України» розпочав роботу після карантину.

Тут стартувало «Літо на ВДНГ». Щороку команда ВДНГ облаштовує на 287 гектарах Експоцентру локації для дозвілля дітей та дорослих і відкриває теплий сезон на своїй території.

«На жаль, на першому етапі нам доведеться відкрити паркові активності з деякими обмеженнями, – розповів Євген Мушкін, генеральний директор ВДНГ. – З 12 травня на ВДНГ почнуть працювати лише ті локації, роботу яких дозволено відповідно до чинних правил безпеки – відкриті площі, соціальна дистанція, регулярна санітарна обробка контактних поверхонь. Але за час карантину ми всі так втомилися від вимушеної ізоляції, що навіть прості прогулянки територією ВДНГ зі стаканчиком запашної кави або морозивом стануть для нас усіх чудовим дозвіллям».

На першому етапі виходу з карантину на території Експоцентру працюватимуть велопрокат та прокат роликів, контактний зоопарк, трек керованих автомоделей і кінний клуб. 

Гарним подарунком гостям ВДНГ стане й облаштований відкритий майданчик для дозвілля Пікнік Сад, знайти його можна поруч із магазинчиком рослин і маленьким кафе Kitchen&Garden в яблуневому саду. 

З нових активностей вже у травні на території Експоцентру можна буде побачити унікальну виставку просто неба «Живі дракони та Чарівні дерева». Понад 20 анімованих драконів, разом із фентезійними декораціями та експозиціями перетворять візит на справжнє занурення у світ уяви та казок.

Усі локації та активності працюватимуть відповідно до необхідних правил безпеки, що рекомендовані ВООЗ та МОЗ.

У подальших етапах виходу з карантину на ВДНГ планують відкрити: дитячий смартмайданчик «Лемурашник», тропічну ферму «Планета Метеликів», басейн Pirs39, прокат індивідуального електротранспорту, дитячі зони розваг, пейнтбольний майданчик, центр сімейного дозвілля Teleport360, Сад Гамаків, Поляну ВДНГ і зони BBQ. 

Щодо зони фудкортів та ресторанів, які розташовано на території Експоцентру, їхні літні майданчики також буде відкрито для відвідувачів уже 12 травня.

Нагадаємо, з 12 травня у Києві запроваджено перший етап послаблення обмежувальних заходів. Мер Віталій Кличко показав ролик, в якому продемонстрував, що Київ відкриває 12 травня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: