Вибиті вікна, розтрощені аудиторії: у Києві уламки ракети пошкодили будівлю академії (фото)

Вибиті вікна, розтрощені аудиторії: у Києві уламки ракети пошкодили будівлю академії (фото)
Фасади та навчальні аудиторії академії пошкодженні
фото: glavcom.ua

У прилеглому до академії гуртожитку вибуховою хвилею вибило вікна

Унаслідок ракетного удару РФ по Києву у ніч на 21 вересня постраждала будівля Національна академія статистики, обліку та аудиту. Про це повідомляє «Главком».

Фасади та навчальні аудиторії академії були зруйновані внаслідок падіння збитих уламків. На фото помітні уламки скла, потрощені стіни та пошкоджену стелю кабінетів навчального закладу. Також у прилеглому до академії гуртожитку вибуховою хвилею вибило вікна. Студенти і технічний персонал встигли спуститися в укриття, тож ніхто не постраждав.

Із понеділка навчання в академії продовжується в режимі онлайн. керівництво закладу повідомило, що академія потребує допомоги для відновлення фасадів і навчальних аудиторій. 

Як повідомлялося, у ніч проти 21 вересня ворог атакував столицю ракетами, над містом було збито понад 20 ворожих цілей. Уламки ракет впали в кількох районах Києва. Внаслідок збиття ворожих ракет, сталося падіння уламків в Голосіївському, Дарницькому,  Шевченківському та Деснянському районах. В Шевченківському р-ні є пошкодили газової труби, попередньо без загоряння. У Дарницькому районі уламками пошкоджено нежитлові приміщення та припарковані автомобілі.

Як повідомлялося, у ніч на 21 вересня в Києві пролунали вибухи під час повітряної тривоги. У деяких районах зникло світло та вода.  Так, було чутно щонайменше чотири вибухи. В Київській міській військовій адміністрації повідомили про роботу в місті ППО.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: