Виплата пенсій і додаткової тисячі вигнала пенсіонерів на вулиці (фото)

Виплата пенсій і додаткової тисячі вигнала пенсіонерів на вулиці (фото)
Натовп пенсіонерів біля відділення пошти в Києві
Фото: Главком

Незважаючи на обмежувальні заходи, пенсіонери пішли на пошту за грішми

Сьогодні, 25 квітня, біля київських відділень Укрпошти спостерігаються натовпи пенсіонерів, які хочуть отримати пенсії і додаткову тисячу гривень одноразової допомоги.

Як повідомляє кореспондент «Главкома», зокрема, в суботу вранці черга пенсіонерів вишикувалася біля поштового відділення на Троєщині.

Хоча люди в захисних масках, проте, безпечної відстані вони не дотримуються.

Нагадаємо, постановою Кабінету міністрів України від 1 квітня 2020 р. № 251 «Деякі питання підвищення пенсійних виплат і надання соціальної підтримки окремим категоріям населення у 2020 році» передбачено виплату одноразової грошової допомоги у зв’язку з негативними наслідками поширення на території України гострої респіраторної хвороби Covid-19 у сумі 1000 гривень окремим категоріям населення. 

Нагадаємо, що 13 квітня Верховна Рада схвалила внесення зміни до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік», що дасть можливість забезпечити проведення у квітні 2020 року виплати одноразової грошової допомоги вказаним категоріям громадян.

23 квітня Пенсійний фонд розпочав виплату додаткової тисячі гривень пенсіонерам. Кошти мають автоматично надійти на карти пенсіонерів.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: