Внаслідок пожежі у багатоповерхівці в Києві загинув чоловік

Внаслідок пожежі у багатоповерхівці в Києві загинув чоловік
Рятувальники винесли чоловіка з наповненої димом квартири
Фото: ДСНС

Чоловік помер в кареті швидкої допомоги

У середу, 22 квітня, сталася пожежа на вул. Драйзера, 36 у Деснянському районі. Повідомлення про загорання у дев’ятиповерховому будинку надійшло до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Києві о 18:29.

За вказаною адресою було направлено найближчі пожежно-рятувальні підрозділи. По прибуттю на місце події вогнеборці встановили, що пожежа виникла в одній із квартир на 4-му поверсі 9-поверхового житлового будинку, повідомляє пресслужба столичного управління ДСНС.

Під час гасіння пожежі було евакуйовано мешканця квартири, який надихався диму та не зміг самостійно покинути приміщення. Чоловіка в тяжкому стані було передано працівникам швидкої медичної допомоги. Потерпілий помер в кареті швидкої по дорозі в лікарню.

О 19:04 пожежу на площі 30 кв. м було локалізовано, а о 19:19 - ліквідовано.

На місці події працювало 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та близько 15 чоловік особового складу ДСНС.

Наразі причина виникнення пожежі встановлюється.

Як повідомлялося, 21 квітня під час пожежі у житловому будинку у с. Русанів Броварського району Київщини загинув чоловік.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: