Переможці та рекордсмени Київського марафону: фоторепортаж з головного забігу

Переможці та рекордсмени Київського марафону: фоторепортаж з головного забігу
Переможці переможців 42,195 км: 1. Піддубний Артем; 2. Вацков Володимир; 3. Попов Сергій
Фото: Wizz Air Kyiv City Marathon / Facebook

Як 12 тисяч людей Києвом бігали: фоторепортаж про марафон

У Києві 7 жовтня пройшов масовий пробіг Wizz Air Kyiv City Marathon. Подія проводиться в столиці вже 9 разів і вважається наймасовішим.

У недільний ранок на Майдані Незалежності зібралися тисячі людей, щоб пробігти марафон на різні дистанції. В забігу взяли участь майже 12 тисяч осіб. Серед них ветерани та воїни АТО, волонтери, громадські діячі, батьки з малюками в ерго рюкзаках і візках. Також бігли відомі представники ЗМІ та артисти, такі як Марічка Падалко, Анатолій Анатоліч, Олена Філонова, Tayanna, Артем Пивоваров, пише «Інформатор».

Як передає «Укрінформ», вдруге поспіль переможцем марафонської дистанції став Артем Піддубний з Бахмута Донецької області, який подолав 42,195 км за 2 години 28 хвилин 29 секунд.

Киянин Володимир Васьков, який посів друге місце, фінішував через 6 хвилин 19 секунд (2:34.48), а бронзовий призер також представник Києва Сергій Попов поступився переможцю більше восьми хвилин (2:36.31).

У дівчат чемпіонкою Wizz Air Kyiv City Marathon 2018 стала одеситка Юлія Тарасова. Її час 2:54.14. Друге місце посіла Валентина Полтавська (2:57.09), а третьою стала минулорічна переможниця Київського марафону Ірина Масник (2:59.58).

Національний рекорд України встановив рятувальник Володимир Сковородко, який подолав марафон у повній пожежній амуніції вагою 18 кг за 5 годин 11 хвилин 28 секунд.

Нагадаємо, у зв'язку з проведенням Київського міжнародного марафону 9th Wizz Air Kyiv City Marathon вулиці столиці були частково перекриті по маршруту забігу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: