За добу на Київщині виявлено десять нових випадків COVID-19

За добу на Київщині виявлено десять нових випадків COVID-19

У Київській області 15 хворих на коронавірус

Станом на 10:00 24 березня, у Київській області виявлено 15 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 10 протягом останньої доби.

У Києві наразі 29 випадків захворювання на коронавірус. За останню добу нових випадків не виявлено.

Такі дані Центру громадського здоров’я оприлюднило Міністерство охорони здоров’я України.

За даними МОЗ, в Україні 84 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу зафіксовано 11 нових випадків.

Дослідження проводилися вірусологічною референс-лабораторією Центру громадського здоров’я України, а також обласними лабораторіями.

Всього з початку 2020 року до Центру надійшло 756 повідомлень про підозру на COVID-19.

Як повідомляв мер Києва Віталій Кличко, 23 березня Київ отримав ще 4 лабораторно підтверджені випадки коронавірусу. Таким чином, станом на понеділок, у столиці було 28 хворих на коронавірус.

У Києві визначено 7 баз для госпіталізації осіб, які відповідають визначенню випадку COVID-19 (3 – для дорослих, 2 – для дітей, 2 – для вагітних): розгорнуто 385 ліжок. У структурі інфекційних відділень функціонує 69 боксів. Усі ці заклади забезпечені експрес-тестами на виявлення коронавірусу. Загалом місто придбало 9 тис. тестів. На сьогодні їх розповсюджено у столичні лікарні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: