За поставку старих протигазів службовцю залізниці загрожує до 8 років тюрми

За поставку старих протигазів службовцю залізниці загрожує до 8 років тюрми

Службовцю залізниці повідомлено підозру у нанесенні збитків на 400 тис. грн

Київською місцевою прокуратурою №9 повідомлено про підозру у вчиненні розтрати державних коштів та службового підроблення начальнику одного з підрозділів Державного територіально-галузевого об’єднання «Південно-Західна залізниця» (далі - ДТГО «ПЗЗ»). Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

«Так, у 2015 році приватне підприємство відповідно до договору поставило на ДТГО «Південно-Західна залізниця» фільтруючі протигази на загальну суму майже 400 тис. гривень. Проте з’ясувалося, що всупереч умов договору підприємство здійснило поставку протигазів не 2015 року випуску, а 1988-1991 та 2010-2012 років», - йдеться у повідомленні.

Разом із тим, начальник підрозділу, маючи на меті незаконне збагачення та діючи в інтересах вказаного підприємства, достовірно знаючи про те, що договір поставки не виконано належним чином, підписав електронне платіжне доручення у банківській системі щодо перерахування коштів на суму понад 400 тис. гривень.

Службовцю інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 КК України.

За вчинене йому загрожує до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.

Нагадаємо, оголошено про підозру семи працівникам НДСЛ «Охматдит» за фактами привласнення лікарських засобів в особливо великих розмірах

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: