За шахрайство з телефоном аферист отримав рік в’язниці

За шахрайство з телефоном аферист отримав рік в’язниці

Скориставшись довірливістю потерпілого, спритник відібрав у незнайомця телефон

У Києві за шахрайство із телефоном чоловік засудили до одного року позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Подія трапилася у квітні 2017 року у Деснянському районі столиці. До чергової частини територіального управління поліції від місцевого мешканця надійшло повідомлення про те, що на вулиці Драйзера незнайомець заволодів його телефоном.

За вказаною адресою виїхали екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Під час спілкування правоохоронці встановили, що до потерпілого підійшов чоловік та попросив подзвонити з його телефону. Після того, як він віддав смартфон, зловмисник втік.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів зловмисника затримали. Мобільний телефон він встиг здати в ломбард. З’ясувалося, що чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за пограбування та крадіжки.

Вироком Деснянського районного суду у місті Києві зловмисника за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України, засудили до одного року позбавлення волі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: