За вихідні на Київщині у ДТП загинули троє людей

За вихідні на Київщині у ДТП загинули троє людей
Mercedes Vito зіткнувся з автобусом ЛАЗ
Фото: Нацполіція

У Макарівському районі автомобіль збив на смерть чоловіка

Упродовж суботи та неділі, 26-27 січня, на дорогах Київщини працівники поліції задокументували сотню дорожніх аварій, де троє людей отримали тілесні ушкодження, а ще троє громадян від отриманих травм померли. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Київській області.

Основні причини аварій – недотримання швидкісного режиму та правил маневрування.

Так, у Білоцерківському районі на автодорозі між селами Озерна – Мала Вільшанка водій автомобіля Mercedes Vito не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автобусом ЛАЗ. В результаті дорожньої пригоди керманич автівки Mercedes від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події. Пасажир іномарки, жінка 1967 року народження, померла у реанімаційному відділенні лікарні. 

На Макарівщині у селі Наливайківка місцевий житель, керуючи автомобілем Mercedes-Benz скоїв наїзд на пішохода, який раптово вибіг на проїжджу частину дороги. В результаті ДТП 68-річний чоловік від отриманих тілесних ушкоджень помер у лікарні.

У Кагарлицькому районі житель м. Миколаїв, керуючи автомобілем КамАЗ-5410, не врахував дорожньої обстановки та не вибрав безпечної дистанції, внаслідок чого скоїв зіткнення з автомобілем КамАЗ-53212, який рухався у попутному напрямку. Водій першої вантажівки отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому пальців на нозі.  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: