Засідання Київради: депутатами видали маски, рукавички і поміряли температуру

Засідання Київради: депутатами видали маски, рукавички і поміряли температуру
Позачергове засідання Київради 26 березня 2020 р.
Фото: скріншот відео

Засідання Київради проходить без журналістів та громадськості

Київська міська рада розпочала пленарне засідання, де мають скоригувати бюджет міста для захисту малозабезпечених груп населення та прийняти рішення, спрямовані на боротьбу з коронавірусом.

На засіданні присутні 92 депутатів. Перед початком роботи їм поміряли температуру та надали засоби індивідуального захисту.

«Місто зробило низку обмежень у столиці, встановлено режим надзвичайної ситуації, громадський транспорт перевозить тільки тих осіб, які безпосередньо відповідають за життєдіяльність міста. У такий скрутний час Київрада має бути відповідальною та піклуватися про соціально-незахищених киян, про медиків, про бізнес. Саме тому сьогодні ми зібралися – прийняти нагальні проекти рішень для всіх цих категорій. Звісно, ми подбали про безпеку депутатського корпусу – всім депутатами видали маски та рукавиці, поміряли температуру. А сесійну залу – повністю продезінфіковано», - зазначив заступник міського голови – секретар Київради Володимир Прокопів.

У зв’язку з обмежувальними заходами, доступ громадськості та представників засобів масової інформації до КМР не передбачено.

Онлайн трансляцію пленарного засідання можна переглянути тут.

Днями мер Києва Віталій Кличко заявив, що Київ може втратити мільярд гривень через кризу, пов’язану з боротьбою з коронавірусом.

26 березня Кличко звернувся до уряду із закликом не позбавляти громади 13 мільярдів гривень доходів з місцевих акцизів і субвенцій.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: