Затримано молодика, який у Києві посеред вулиці вистрілив чоловіку в голову

Затримано молодика, який у Києві посеред вулиці вистрілив чоловіку в голову
Затриманий - 31-річний уродженець Черкаської області

Потерпілого госпіталізували до лікувального закладу із травмою голови

Столичні оперативники затримали чоловіка, який стріляв у киянина на вулиці Петра Запорожця у Дніпровському районі Києва. Про це повідомляє прес-служба поліції.

Начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін розповів, що через зауваження про нецензурну лайку між потерпілим та невідомим виник словесний конфлікт. У результаті правопорушник вистрілив в опонента із невстановленої зброї і втік.

«Потерпілого з пораненням голови госпіталізували до лікувального закладу, а ми разом із оперативниками столичного главку розпочали пошуки зловмисника, а відтак протягом доби затримали 31-річного уродженця Черкаської області», – повідомив начальник управління поліції.

Як з’ясували правоохоронці, чоловік раніше був судимий за зберігання наркотиків. Зброю вилучили та направили на відповідні експертизи.

«Відомості про злочин внесли до Єдиного реєстру досудового розслідування за частиною другою статті 15 та частиною першою статті 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. У рамках об’єктивного розслідування кримінального провадження ми опитали свідків та очевидців події. Після перевірки зібраних матеріалів можлива перекваліфікація даної події», – додав Кузьмін.

Раніше повідомлялося, що на вулиці Петра Запорожця невідомі вистрелили чоловікові в голову з невідомих причин.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: