Завтра «Київводоканал» влаштує облаву

Завтра «Київводоканал» влаштує облаву

За самовільне втручання у мережу буде відключено від водопостачання підприємство

У четвер, 12 квітня, о 10:00 відбудеться відключення від водопровідних та каналізаційних мереж підприємства, яке самовільно підключилося до мережі та не реагує на численні попередження «Київводоканалу». Про це повідомляє прес-служба «Київводоканалу».

Компанія попереджає, що самовільне втручання у мережу несе загрозу безпеці жителів міста та може привести до зникнення водопостачання у районах столиці.

«На заході будуть присутні: заступник директора Розрахункового департаменту ПрАТ «АК «Київводоканал» Терещенко Юрій Євгенійович, начальник відділу з контролю за водоспоживанням та водовідведенням ПрАТ «АК «Київводоканал» Молчанов Ігор Сергійович, начальник Управління з контролю за водопостачанням та водовідведенням ПрАТ «АК «Київводоканал» Ратушняк Олександр Валентинович, начальник Інформаційного управління – прес-секретар ПрАТ «АК «Київводоканал» Вікторія Яковлєва», - інформує прев-служба «Київводоканалу».

Як повідомлялося, у «Київводоканалі» знову збираються піднімати тарифи на холодну воду і водовідведення. Цього разу на 20%. Підвищення тарифів очікується в червні-липні цього року.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: