Одесу знову засипало снігом. Вантажівкам заборонили в'їзд до міста (відео)

 Одесу знову засипало снігом. Вантажівкам заборонили в'їзд до міста (відео)
Літнім людям та дітям рекомендують не виходити на вулиці
Фото: dumskaya.net

Протягом 27 січня в Одесі йтиме сніг

У середу, 27 січня, Одесу накрило снігом. Станом на ранок висота сніжного покриву досягла 5-6 см. Рух транспорту по вулицях міста утруднений, але серйозних корок поки немає.

У мерії повідомили, що спецтехніка почала працювати о 4:00. Усього задіяно 98 машин. Повний цикл робіт на 17 маршрутах займає у колон 5 годин. З огляду на те, що сніг не припиняється, а по обіді 27 січня очікується його пік, після першого циклу сніговбиральна техніка відразу розпочне другий.

Літнім людям, вагітним і дітям рекомендовано максимально обмежити перебування на вулиці. Одеситів просять бути пильними і не залишати транспортні засоби під деревами і лініями електропередач, оскільки в результаті негоди можливе падіння гілок і кабелів.

Із 09:30 і до стабілізації ситуації оголосили заборону на в'їзд до Одеси великовантажних автомобілів. Водіям вантажівок рекомендують перечекати негоду на АЗС.

Снігопад в Одесі:

Негода в Одесі:

Згідно з даними Гідрометцентру Чорного та Азовського морів, сніг йтиме в Одесі протягом дня, очікується випадання більш ніж місячної норми опадів. Крім того, ситуацію погіршує сильний вітер, до 15-20 метрів у секунду.

Нагадаємо, в найближчі дні в Україні буде справжня зима – із снігом та хуртовинами в більшості областей. Такий прогноз озвучила синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Голеня.

Через складні погодні умови без електропостачання в Україні опинилося 117 населених пунктів у п’ятьох областях. Найбільше постраждала Житомирська область. Крім того, 26 січня у зв’язку із сніговими переметами на окремих ділянках доріг у Львівській та Рівненській областях виникли затори. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: