Захарченко розповів, про що розмовляв із Савченко у Мінську

Захарченко розповів, про що розмовляв із Савченко у Мінську
Захарченко підтвердив факт зустрічі

Ватажок «ДНР» зрадів, що мав переговори з Савченко

Ватажок «ДНР» Олександр Захарченко підтвердив факт зустрічі з українським нардепом Надією Савченко у Мінську і розповів, про що йшла мова.

Про це він заявив в ході сьогоднішньої прес-конференції, пишуть ресурси донецьких сепаратистів.

«Зустріч дійсно була. Порушувалося питання виконання Мінських домовленостей і пункт обміну полоненими всіх на всіх. Ми запропонували три варіанти. Радий, що не тільки представники України в Контактній групі, але і представники Верховної Ради бажають, щоб цей процес закінчився. Конкретно ніяких домовленостей не досягнуто», – сказав Захарченко.

Нагадаємо,вчора Порошенко прокоментував переговори Савченко з ватажками «ДНР» та «ЛНР».

Раніше ЗМІ повідомили, що Савченко в Мінську таємно зустрілася з ватажками «ДНР» і «ЛНР». Служба безпеки України не була попереджена Надією Савченко про поїздку до Мінська на зустріч із ватажками «ДНР» і «ЛНР».

Глава так званої ЛНР Ігор Плотницький заявив, що він і лідер самопроголошеної ДНР провели зустріч з Надією Савченко і обговорили з нею обмін полоненими за формулою «всіх на всіх».

Також партія «Батьківщина» зробила заяву щодо інформації про таємну зустріч Надії Савченко з ватажками «ЛНР» та «ДНР». Лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила, що Савченко самостійно вирішуватиме, як далі планувати свою політичну діяльність.

Сьогодні у ЗМІ з'явилась інформація про те, що Савченко зустрічалася з радником голови Служби безпеки України Юрієм Тандітом напередодні та після своєї зустрічі із ватажками «ДНР/ЛНР».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: