Активіста Михайлика виписали з німецької клініки після операції

Активіста Михайлика виписали з німецької клініки після операції

Повернутися в Україну Михайлик поки ще не може

Активіста, очільника одеського осередку партії «Сила людей» Олега Михайлика виписали з німецької клініки, де йому зробили операцію та вилучили кулю з легені.

Про це активіст повідомив у Facebook.

Він зазначив, що 18 січня лікарі клініки Мюнхена вирішили його виписати, але повернутися в Україну він поки не може.

«Я вже дуже хочу додому, хочу в Україну. Наразі, мені ще доведеться затриматися у Німеччині. Як мінімум до тих пір, доки лікарі не знімуть операційні шви», — зазначив він.

Михайлик додав, що з сьогоднішнього дня в нього починається новий етап у житті — відновлення.

Як повідомлялося, активісту Михайлику зробили операцію, яка тривала майже 5 годин. Разом з кулею лікарі були вимушені видалити частину його легені.

На Михайлика вчинили замах 22 вересня, у нього вистрелили в центрі Одеси біля перехрестя вулиць Єврейської та Осипова – неподалік будинку, де він мешкає, та за кілька десятків метрів від будівлі головного управління Нацполіції Одеської області. Куля протаранила наскрізь ліву руку та груди жертви, застрягши в лівій легені, не влучивши в серце. Активісту порадили дочекатися, доки розірвана легеня загоїться, а вже тоді зробити операцію.

22 вересня Михайлик брав участь в акції проти незаконної забудови на Ланжероні біля дельфінарію, яку веде депутат міськради Андрій Кисловський.

Як повідомлялося, одеські правоохоронці затримали трьох громадян Грузії, підозрюваних у замаху на одеського активіста Олега Михайлика. 27 вересня суд взяв їх під варту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: