Американські студенти зумисне заражалися Covid-19, щоб продавати антитіла

Американські студенти зумисне заражалися Covid-19, щоб продавати антитіла
Вартість однієї порції плазми становила $100-200

Через такий бізнес тепер студентам загрожує відрахування

Студенти американського приватного університету Брігама Янга організували нетиповий «бізнес». Вони навмисно заражалися коронавірусом, аби перехворіти на нього, а потім за гроші продавати плазму з антитілами до COVID-19. Про це йдеться на сайті університету. 

За даними керівництва закладу, ця схема почалася тоді, коли в університеті оголосили, що платитимуть гроші за плазму людей, що перехворіли на коронавірус, оскільки у місцевих центрах не вистачало донорів. 

Вартість однієї порції плазми становила $100-200. 

«Університет стривожений розповідями облич, які умисно наражали себе та інших людей на ризик коронавірусу з бажанням заразитися хворобою. Університет засуджує таку поведінку та активно шукає докази таких випадків серед студентів. У випадку доказів вони будуть усунуті від навчання або відраховані», – зазначило керівництво закладу. 

Нагадаємо, влітку у США студенти в розпал епідемії навмисно влаштували вечірки, щоб заразитися коронавірусом. Як з'ясувалося, учні спеціально збиралися разом і влаштовували своєрідні змагання. Вигравала у них та людина, яка першою з присутніх на вечірці заражалася коронавірусом. За це вона мала отримати гроші: присутні на вечірці спеціально скидалися на «головний приз».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: