Аваков закликав припинити блокування телеканалу NewsОne

Аваков закликав припинити блокування телеканалу NewsОne
Блокування телеканалу NewsОne

Міністр також закликав власників телеканалу припинити провокувати людей

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков закликав протестувальників припинити блокування телеканалу NewsОne. Про це він написав у Twitter у понеділок вранці.

«Звертаюся до протестувальників: блокування NewsOne потрібно припинити – не варто з негідників робити страждальців», – написав Аваков, зазначивши, що «Мураєв мерзотник і провокатор».

При цьому Аваков вважає, що «власникам і редакторам каналу варто припинити провокувати людей».

Він зазначив, що Нацполіція ухвалить рішення щодо ситуації в межах компетенції.

Нагадаємо, у неділю телеканал NewsOne заявив про блокування невідомими території будівлі. 

Редакція каналу NewsOne пов'язує події з тим, що це єдиний канал, який транслював «Марш за імпічмент» Михайла Саакашвілі.

На блокування каналу відреагував екс-губернатор Михайло Саакашвілі. Він пообіцяв приїхати на місце інциденту і захищати канал.

Ввечері активісти розпалили багаття і почали облаштовувати свій побут під будівлею офісу NewsOne. Вони вимагають від власника телеканалу, нардепа Євгена Мураєва покаятися за «сепаратистські висловлювання», а від телеканалу змінити політику, щоб вона була «не прокремлівська, не ватна, а патріотична українська».

Журналісти телеканалу NewsOne звернулись до президента Петра Порошенка та голови МВС Арсена Авакова з проханням втрутитись у ситуацію з блокуванням каналу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: