Данилюк про нинішню команду на Банковій: Навколо Зеленського багато авантюристів

Данилюк про нинішню команду на Банковій: Навколо Зеленського багато авантюристів
Формат щоденного брифінгу Володимира Зеленського з залученням головного санітарного лікаря та міністра внутрішніх справ буде більш ефективною моделлю комунікації з українцями, - Данилюк

«Не сказав би, що в Офісу президента відчуття реальності повністю відсутнє, але достатнього розуміння нема», - екссекретар РНБО

Екссекретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк вважає, що президент Володимир Зеленський не має об’єктивної інформації про ситуацію в країні. Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».

«Я б не сказав, що у нинішнього Офісу президента відчуття реальності повністю відсутнє, але достатнього розуміння нема», - стверджує Данилюк.

За словами політика, навколо Зеленського «багато авантюристів, які на тій самій «спецхвилі» часто несуть  повну «пургу».

Данилюк запропонував Зеленському для спілкування з українцями змінити форму подачі інформації.

«Стосовно щоденних звернень президента – думаю неправильно їх робити у запису – це створює відчуття віртуальності – що неприпустимо, особливо у важкі часи кризи. Формат щоденного брифінгу із залученням головного санітарного лікаря та міністра внутрішніх справ буде більш ефективною моделлю комунікації», - наголосив екссекретар РНБО. 

Що ж до повернення у президентську команду, то Данилюк запевнив, що «ніякі мости не спалював».

Нагадаємо, Олександр Данилюк приєднався до команди президента Володимира Зеленського рік тому у розпал виборчої компанії. Кілька місяців перед тим, його помічали біля іншого кандидата – Анатолія Гриценка. Ще раніше Данилюк працював в Адміністрації Петра Порошенка і був членом уряду за президентською квотою. Під час виборів Данилюк організовував для Зеленського зустрічі з послами західних країн, представниками МВФ, координував «міжнародку» та навіть організував зустріч з президентом Франції Емманюелем Макроном. Після перемоги Зеленського вплив Данилюка поступово почав згасати, бо він дуже часть вступав у дискусії з президентом. Тому призначення Данилюка секретарем РНБО сприймалося як «почесне заслання». В результаті Данилюк сам подав у відставку, а Зеленський «на прощання» дорікнув йому прем’єрськими амбіціями.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: