Бойовики не відводять свої війська від Станиці Луганської

Бойовики не відводять свої війська від Станиці Луганської
Бойовики не виконують домовленості щодо відведення військ

Окупанти утримують військових на своєму блокпосту

Попри відведення українських військ, бойовики наразі не виконують домовленості і утримують військових на своєму блокпосту біля Станиці Луганської.

Про це заявив керівник Станично-Луганської адміністрації, повідомляє «5 канал»

Як заявив представник України в Тристоронній контактній групі Леонід Кучма, наступного тижня в Станицю Луганську повинна прибути спеціальна урядова комісія. Вона визначить перелік потреб прифронтовій території і шляхи вирішення поточних проблем.

У п'ятницю Кучма прибув на Луганщину із робочою поїздкою. Спостерігав за виконанням процесу розведення сторін в Станиці Луганській. Спілкувався із місцевими мешканцями та військовими. Про хід розведення Кучмі доповів командувач Операції об'єднаних сил Олександр Сирський.

Водночас, керівник Станично-Луганської адміністрації заявив, що попри відведення українських військ терористичні формування наразі не виконують домовленості і утримують військових на своєму блокпосту.

Раніше в ОБСЄ повідомили про розведення сил ЗСУ та бойовиків біля Станиці Луганської.

Також командувач операції Об'єднаних сил Олександр Сірський зустрівся з представниками Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ для обговорення питання розведення сил у Станиці Луганській. В ході зустрічі було домовлено, що розведення сил у Станиці Луганській відбудеться протягом трьох днів - з 26 по 28 червня.

Згодом у штабі Об’єднаних сил пояснили, як проходить розведення сил у Станиці Луганській.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: