Британія витратить ще 2 млрд фунтів на реалізацію Brexit

Британія витратить ще 2 млрд фунтів на реалізацію Brexit
Раніше мінфін Британії вже надавав 2,1 млрд фунтів додаткового фінансування для Brexit

Надані кошти мають піти на розвиток необхідної інфраструктури

Міністр фінансів Великобританії Саджид Джавід оголосив про виділення додаткових 2 мільярдів фунтів ($2,44 млрд) на реалізацію Brexit.

Про це повідомляє Express.

«Протягом моїх перших декількох днів як канцлера я надав 2,1 млрд фунтів додаткового фінансування для Brexit і підготовки до виходу без угоди. А сьогодні я можу оголосити, що ми надаємо ще 2 млрд фунтів для реалізації Brexit у наступному році», - сказав Джавід.

Він заявляє, що це означає більше співробітників прикордонної служби і поліпшену транспортну інфраструктуру в британських портах.

Нагадаємо, 4 вересня прем'єрміністр Великобританії Боріс Джонсон закликав провести дострокові вибори в парламент.

Відповідна заява прозвучала після того, як палата громад прийняла у третьому читанні законопроєкт, що забороняє Brexit 31 жовтня в разі відсутності угоди з ЄС.

Напередодні вночі парламент Великобританії зробив перший крок до того, щоб заблокувати плани прем'єрміністра Боріса Джонсона вивести країну з ЄС 31 жовтня без угоди.

Раніше повідомлялося, що у Великобританії по всій країні почалися акції протесту проти рішення Боріса Джонсона призупинити роботу парламенту напередодні Brexit.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: