Данилюк планує написати автобіографічну книгу

Данилюк планує написати автобіографічну книгу
Олександр Данилюк

У книзі Данилюк розповість не лише про діяльність на посаді міністра фінансів

Після відставки міністр фінансів Олександр Данилюк планує написати автобіографічну книгу. Про це він заявив в ефірі Радіо Свобода.

Як повідомив Данилюк, у книзі він розповість не лише про діяльність на посаді міністра фінансів, а й про попередній досвід роботи.

«Зараз я відпочиваю. Мені пропонували ще раніше написати книгу – зараз для цього з’явився час. Усі цікаві періоди будуть охоплені, бо є певний зв'язок між подіями. За цей період я був задіяний у багатьох важливих ініціативах і моментах у житті країни, мені є про що розказати», – сказав Данилюк.

На запитання, чи планує він займатися політичною кар’єрою, відповів: «Я вже перебуваю в політиці».

Як відомо, 7 червня Верховна Рада підтримала подання прем'єр-міністра Володимира Гройсмана про звільнення Олександра Данилюка з посади міністра фінансів. За звільнення проголосували 254 нардепи.

Виконувачем обов'язків міністра фінансів призначено Оксану Маркарову.

Нагадаємо, 23 травня стало відомо, що на засіданні уряду під час його закритої частини між Гройсманом та Данилюком сталася сварка.

Згодом міністр фінансів написав листа послам G7 з наміром, як було зазначено, уникнути двозначності і маніпуляцій у його конфлікті з Гройсманом.

6 червня Гройсман підписав подання до Верховної Ради на звільнення з посади міністра фінансів, заявивши, що «після спровокованого ним конфлікту на засіданні уряду він дозволив собі дії, які несумісні з подальшим перебуванням на посаді члена Кабінету міністрів». 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: