До України за добу повернулися ще 5,6 тис. громадян

До України за добу повернулися ще 5,6 тис. громадян
Фото: Укрінформ

Минулої доби прикордонники здійснили близько 10,5 тис. пропускних операцій

Упродовж минулої доби, 8 квітня, на в’їзд в Україну оформлено 5,6 тис. співгромадян.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

«Минулої доби прикордонники здійснили близько 10,5 тис. пропускних операцій. 8 квітня на в’їзд в Україну оформлено 5,6 тис. наших співвітчизників. Крім того, учора Україну залишили більше 3,6 тис. осіб, з них понад 1,3 тис. іноземців», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що прикордонники у взаємодії з представниками санітарно-карантинних підрозділів провели температурний скринінг та опитування про стан здоров’я осіб, які прямували в Україну.

За результатами додаткової перевірки лікарями ознак захворювання на Covid-19 не виявлено. Також встановленим порядком оформлювалися інформативні згоди про самоізоляцію та надавались відповідні пам’ятки. Минулої доби в пунктах пропуску виявлено п’ять порушників правил карантину. Про виявлені правопорушення повідомлено співробітників поліції.

Нагадаємо, 7 квітня на в’їзд в Україну оформлено понад 4,8 тис. співвітчизників.

Зазначимо, в Україні до 24 квітня продовжено карантин для запобігання поширенню коронавірусу. Усі, хто прибув у країну, повинні пройти 14-денну самоізоляцію.

Як повідомлялося, станом на 9:00 9 квітня в Україні 1892 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 57 летальних, 45 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 224 нові випадки. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: