У зоні ЧАЕС правоохоронці затримали іноземця (фото)

У зоні ЧАЕС правоохоронці затримали іноземця (фото)
23-річний білорус незаконно потрапив в Україну та проник у Чорнобильську зону
Фото: Нацполіція

Громадянин Білорусі незаконно перетнув кордон

У зоні відчуження у відселеному селі Буряківка працівники місцевого відділу поліції спільно з прикордонниками виявили чергового шукача радіаційного екстриму.

23-річний житель Гомельської області Республіки Білорусь незаконно перетнув державний кордон України та проник на територію зони відчуження, минаючи контрольно-пропускні пункти. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Нацполіції в Київській області.

Працівники поліції відносно молодика склали адміністративний протокол за ст. 46-1 (Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіаційного забруднення) Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Також прикордонники притягнули порушника до відповідальності за незаконний перетин кордону і примусово доправили до країни походження.

Як повідомлялося, рятувальники продовжують гасити пожежу в зоні відчуження Чорнобильської АЕС. Станом на вечір 6 квітня, там горіли трав’яний настил та лісова підстилка на площі близько 20 гектарів.

За фактом виникнення пожежі у Чорнобильській зоні поліція відкрила кримінальне провадження.

У понеділок поліція затримала молодика, який влаштував пожежу в зоні ЧАЕС.

До слова, Кабінет міністрів визначив переможцем конкурсу на зайняття посади голови Державного агентства з управління зоною відчуження тимчасового керівника Чорнобильської АЕС Сергія Калашника.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: