Другий день хмельницького турне Зеленського. Президент знову порушує карантин (фото)

Другий день хмельницького турне Зеленського. Президент знову порушує карантин (фото)
Президент Володимир Зеленський знову порушив карантин 
Фото Тетяни Даниленко

Зеленський на зустрічі з туроператорами сидів без маски і торкався обличчя

Президент Володимир Зеленський знову порушив карантинні правила, встановлені урядом.

Як відомо, глава держави перебуває із дводенним візитом на Хмельниччині. Сьогодні він під час зустрічі з туроператорами в Кам‘янці-Подільському єдиний сидів за столом без маски. А як помітили журналісти – ще й торкався обличчя руками, чого наполегливо просять медики всього світу не робити через ризик підхопити коронавірус. 

«Не можна президентові бути прикладом безвідповідальності і нехтування елементарними правилами гігієни під час епідемії смертельного інфекційного захворювання! Ну не можна», - обурилась журналістка Тетяна Даниленко.

Нагадаємо, що лише вчора, 3 червня, пресслужба президента виклала фото, на якому Володимир Зеленський разом із главою свого офісу Андрієм Єрмаком і головним санітарним лікарем України Віктором Ляшком п'ють каву в кафе. Хоча згідно з графіком виходу з карантину, до 5 червня кафе й ресторани можуть працювати тільки на винос.

У свою чергу Віктор Ляшко в коментарі журналістам сказав, що карантин вони з президентом не порушували, а лише зайшли пересвічитися, наскільки ресторан готовий працювати за новими правила в умовах карантину.

Сам Зеленський сказав, що готовий заплатити штраф, якщо дійсно порушив правила.

«Я готовий віддати штраф, якщо я щось порушив… Мені сказали, запросили, я зайшов, усе там перевірив», – сказав він під час огляду ремонту дороги на Хмельниччині.

Варто наголосити, що уряд України забороняє діяльність з надання послуг громадського харчування в приміщеннях до 5 червня. Дозволено працювати тільки літнім майданчикам, в тому числі під тентами. За одним столом дозволено знаходитися не більше ніж чотирьом відвідувачам одночасно.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: