Експерт пояснив, чому пресконференція щодо вбивства Шеремета відбулась саме сьогодні

Експерт пояснив, чому пресконференція щодо вбивства Шеремета відбулась саме сьогодні
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков провів 12 грудня брифінг щодо розкриття вбивства Павла Шеремета 

«На допомогу Коломойському прийшов Аваков, влаштувавши шоу з нібито розкриттям вбивства журналіста Шеремета»

Політичний аналітик Дмитро Корнійчук вважає, що сьогоднішній брифінг в МВС щодо розслідування вбивства журналіста Павла Шеремета є роботою політтехнологів, для «відвернення уваги людей від ключових зрад». За «ключовою зрадою» Корнійчук має на увазі голосування у парламенті за продовження дії закону «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей».

«Що повинні були ввечері обговорювати всі ЗМІ? Як З00 холуїв в Раді, витріщивши очі, бігли голосувати за продовження особливого статусу Донбасу. Оскільки Путін так наказав в Парижі Зеленському всього пару днів назад. Але таке обговорювати не можна, щоб не бентежити уми українців. Тому на допомогу Коломойському прийшов Аваков, влаштувавши шоу з нібито розкриттям вбивства журналіста Шеремета. І це стало топ-темою всіх ЗМІ», - написав поітолог.

screenshot_6_03

«Ось так працюють політтехнології з відвернення уваги людей від ключових зрад», - додав Корнійчук.

Нагадаємо, сьогодні, 12 грудня, міністр МВС Аваков разом з президентом Володимиром Зеленським провели екстрену пресконференцію з приводу затримання підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета. 

12 грудня стало відомо, що у вбивстві Шеремета поліція підозрює музиканта і волонтерку.

Заступник голови Національної поліції України, генерал Євгеній Коваль повідомив, що вибухівку під автомобіль журналіста Павла Шеремета заклала лікар-хірург із Охматдита Юлія Кузьменко.

Як повідомлялося, журналіст Павло Шеремет був убитий в центрі Києва 20 липня 2016 року. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: