Гелетей спростував інформацію про свою відпустку напередодні другого туру виборів

Гелетей спростував інформацію про свою відпустку напередодні другого туру виборів
Керівник Управління державної охорони Валерій Гелетей

Очільник УДО підкреслив, що керівники силових і правоохоронних органів безперервно взаємодіють напередодні другого туру виборів, а всі відомства працюють у посиленому режимі

Керівник Управління державної охорони Валерій Гелетей спростував інформацію про свою відпустку напередодні другого туру виборів. Про це він написав у Facebook.

«Деяким ЗМІ треба хоч симулювати неупередженість і звертатися до офіційних джерел для підтвердження чи спростування інформації, а не тиражувати темники російських пропагандистів. Відправили мене у відпустку без мого відома. Офіційно повідомляю: інформація не відповідає дійсності», - наголосив Гелетей.

Він підкреслив, що керівники силових і правоохоронних органів як ніколи безперервно взаємодіють напередодні другого туру президентських виборів, а всі відомства працюють у посиленому режимі несення служби.

Раніше видання «Страна» повідомляло, що з 19 квітня, тобто за пару днів до виборів, начальник Управління державної охорони України нібито піде у відпустку.

Нагадаємо, другий тур президентських виборів, в якому візьмуть участь Петро Порошенко та Володимир Зеленський, відбудеться 21 квітня, визначили в ЦВК. Також комісія затвердила текст виборчого бюлетеня на другий тур. Бюлетень буде сіро-блакитного кольору розміром 20 на 15 см.

Другому туру передуватиме традиційний «день тиші» напередодні. Результати голосування мають бути встановлені не пізніше 1 травня, а офіційно оприлюднені все в тих же газетах – ще за три дні.

Протягом 30 днів з моменту оприлюднення офіційних результатів має відбутись інавгурація – тож максимум 3 червня в Україні з’явиться новий (старий) президент.

Як відомо, у першому турі Зеленського підтримали 30,24%  (5 713 825 виборців), Порошенка - 15,95%(3 014 523 виборців), а Гриценка - 6,91% (1 306 411 виборців).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: