Генерал США Ходжес спрогнозував кульмінацію війни Росії проти України

Генерал США Ходжес спрогнозував кульмінацію війни Росії проти України
Американський генерал припустив, що приблизно у кінці серпня сили окупантів занепадуть
фото з відкритих джерел

Росія перейшла до війни на виснаження, але за кілька місяців вона уже не зможе протистояти Збройним силам України

Екскомандувач Сухопутними силами США в Європі генерал-лейтенант Бен Ходжес переконаний, що наприкінці літа сили російської армії ослабнуть. Про це заявив Ходжес в інтерв'ю Голосу Америки.

Саме в цей період Україна зможе здійснити повноцінний контрнаступ. Він вважає, що таким чином армія ЗСУ може витіснити ворога, принаймні, у позицій 23 лютого.

«Попереду ще багато викликів, але нічого з цього не можна назвати перемогою для росії, зважаючи на які цілі ставив Кремль перед собою. Відверто кажучи, я думаю, що росія не може продовжувати робити те, що вони роблять нескінченно. Думаю, кульмінація настане десь наприкінці літа, коли в них закінчаться люди, амуніція та воля до боротьби», – розповів Ходжес.

Нагадаємо, що в Україні хочуть продовжити воєнний стан одразу на три місяці, бо перехід у контрнаступ потребує більше часу, ніж оборона.

Крім цього, мобілізація в Україні була оголошена на три місяці й триватиме до 24 травня. Нині показники мобілізації виконані на 100%, розповів військовий експерт, колишній речник АТО Владислав Селезньов.

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, генерал-майор Кирило Буданов заявив сьогодні, 20 травня, що для ефективного контрнаступу ЗСУ потрібні ракетні комплекси середньої та великої дальності, великокаліберна артилерія та ударна авіація.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: