Гонтарева розказала, як змінилось її життя після ДТП

Гонтарева розказала, як змінилось її життя після ДТП
Валерію Гонтареву у 2019 році збив автомобіль на пішоходному переході у Лондоні
Фото з відкритих джерел

Ексглава Нацбанку розповіла про стан свого здоров’я та рекомендації британських лікарів

Колишня голова Національного банку України Валерія Гонтарева наразі не скаржиться на своє здоров’я і навіть долає пішки великі відстані щодня. Гонтарева в інтерв’ю «Главкому» розповіла, як почувається після того, як у серпні 2019 року у Лондоні її збила машина.

«Уже ходжу по 15-18 кілометрів в день, плаваю. На жаль, лікарі заборонили мені грати в теніс, яким я займалася 50 років, не можна кататися на лижах і займатися серфінгом, що я теж все життя любила робити», – каже Гонтарева.

Екскерівниця Нацбанку повідомила, що після аварії є речі, які їй вже ніколи не можна буде робити.

«Зрозуміло, що після того, як мене збила машина, синові підірвали машину, виламали двері в моїй київській квартирі (хоч в цій квартирі ніхто не жив уже 20 років), а потім – коли спалили наш будинок, це не могло не вплинути емоційно на всю мою сім'ю. Не можу сказати, що я цілком від цього оговталася, але нічого, життя триває – і це головне», – резюмувала Гонтарева.

Нагадаємо, ексголова Національного банку України Валерія Гонтарева з жовтня 2018 року живе у столиці Великої Британії Лондоні, де вона працює в Інституті міжнародних відносин Лондонської школи економіки.

Гонтарева до березня 2018 року очолювала Національний банк України і за її головування відбулась націоналізація найбільшої фінустанови країни – «Приватбанку».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: