Гройсман: Переговори про ЗВТ з Ізраїлем завершені

Гройсман: Переговори про ЗВТ з Ізраїлем завершені
«Ми працюємо над відкриттям нових ринків. Ми фактично вже завершили переговори з Ізраїлем про запровадження зони вільної торгівлі. Фактично ми тільки чекаємо формального підписання цих угод», - сказав Володимир Гройсман

За словами прем'єра, зона вільної торгівлі надасть можливість наростити товарообіг між країнами до мільярда доларів на рік

Переговори про зону вільної торгівлі (ЗВТ) між Україною та Ізраїлем завершені. Найближчим часом угоду буде підписано. Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

«Ми працюємо над відкриттям нових ринків. Ми фактично вже завершили переговори з Ізраїлем про запровадження зони вільної торгівлі. Фактично ми тільки чекаємо формального підписання цих угод», - сказав Гройсман.

За його словами, ЗВТ надасть можливість наростити товарообіг до мільярда доларів на рік.

Крім того, додав Гройсман, Україна також завершує переговори з Туреччиною про ЗВТ.

«Треба віддати належне тому, що Угода про асоціацію, угода про зону вільної торгівлі з Європейським союзом відкрила перед нами колосальні можливості з точки зору присутності української продукції на світових ринках», - зазначив прем'єр.

Очікується, що угода про ЗВТ буде підписана під час візиту в Україну президента Ізраїлю.

21 листопада Кабінет міністрів схвалив розпорядження про підписання угоди про ЗВТ між Україною та Ізраїлем, а також уповноважив першого віце-прем'єр-міністра - міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва на підписання цього документа.

Як повідомлялося, Гройсман розповів, наскільки в Україні зросла середня зарплата.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: