Ілон Маск чотири рази за день здавав тести на Covid-19 і два з них виявилися позитивними

Ілон Маск чотири рази за день здавав тести на Covid-19 і два з них виявилися позитивними
Ілон Маск вважає, якщо таке сталося з ним, то це може бути поширеною проблемою

Наразі глава компанії Tesla чекає результати ПЛР-тестів з різних лабораторій

Глава компанії Tesla і SpaceX Ілон Маск через симптоми застуди здав чотири тести на Covid-19 за добу і два з них виявилися позитивними. Про це Маск розповів в Twitter.

«Відбувається щось дуже оманливе. Чотири рази за день здав тести на Covid-19. Два результати виявилися негативними, два – позитивними. Один і той же апарат, той же тест, та ж медсестра. Швидкий тест на антигени від [компанії] BD», – написав Маск.

Він додав, що якщо таке сталося з ним, то це може бути поширеною проблемою.

Маск повідомив, що приблизно через 24 години отримає результати ПЛР-тестів з різних лабораторій.

Наприкінці вересня глава Tesla заявляв, що він і його родина не планують вакцинуватися від Covid-19, коли з'явиться вакцина, бо, на його думку, вони не перебувають у зоні ризику.

Маск також неодноразово виступав проти обмежень, що вводяться для стримування поширення вірусу, оскільки вони «не йдуть на користь загальному благу».

Нагадаємо, у Всесвітній організації охорони здоров’я вважають, що треба вакцинувати 70% населення світу, щоб гарантувати закінчення пандемії коронавірусної хвороби.

До слова, у світі станом на 13 листопада коронавірусом заразилися вже 53 092 605 людини. Від початку пандемії одужало 37 213 411 особи, а кількість померлих зросла до 1,299,409 людей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: