Книжковий арсенал перенесли на 2021 рік

Книжковий арсенал перенесли на 2021 рік

У зв’язку з надзвичайною ситуацією, що склалася в Європі та світі через поширення Covid-19, Мистецький арсенал переносить Х Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» на 26-30 травня 2021

Х Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» перенесений на 26-30 травня 2021 через епідемію коронавірусу

Про це повідомила пресслужба Мистецького Арсеналу.

У зв’язку з надзвичайною ситуацією, що склалася в Європі та світі через поширення COVID-19, Мистецький арсенал не зможе провести Х Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» цьогороку й переносить його на 26-30 травня 2021.

Книжковий Арсенал є міжнародною подією, яка щороку збирає понад 100 іноземних гостей, більш як 200 видавців та культурних інституцій, понад 55 тис. відвідувачів. Український уряд визначив критерії послаблення карантинних обмежень, однак, масові зібрання людей та відкриття кордонів стануть можливі нескоро.

«Ми відповідально ставимося до всіх своїх зобов’язань перед партнерами, учасниками, гостями та відвідувачами Книжкового Арсеналу. Наша команда вклала багато часу і зусиль в аналіз усіх ризиків найближчих місяців, і наразі чітко зрозуміло, що в умовах непевності, в яких опинився світ через пандемію, проведення масштабної міжнародної події цього року надто ризиковане. Тим більше, події, яка залучає десятки тисяч гостей, відвідувачів та передбачає активне спілкування. Тож ми ухвалили вкрай непросте, але, на нашу думку, найбільш адекватне обставинам  рішення - перенести Х Книжковий Арсенал на наступний рік», - говорить директорка Мистецького арсеналу Олеся Островська-Люта.

Нагадаємо, протягом вихідних у деяких країнах, де було знято карантинні обмеження, зафіксовано сплеск випадків коронавірусу Covid-19.

В Україні станом на 12 травня зафіксовано 375 нових випадків захворювання на Covid-19. Померло від коронавірусу минулої доби 17 людей. При цьому 85 пацієнтів одужало. Загалом за час пандемії на коронавірус захворіло 16023 людини. Внаслідок ускладнень, викликаних хворобою, померли 425 людей, з них 23 медпрацівники. Серед померлих переважають особи віком від 50-ти років (86%). Загалом 3 373 пацієнти вже одужали

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: