Команда Зеленського: Фактично коаліції не існує вже три роки

Команда Зеленського: Фактично коаліції не існує вже три роки
Володимир Зеленський з командою
Фото: 112 Україна

У Зеленського вважають, що «депутатам байдуже до людей, які їх обрали, подовжити своє безтурботне існування для них важливіше»

Команда новообраного президента Володимира Зеленського вважає, що коаліції в Раді не існує. 

«Фактично коаліції не існує вже три роки — з того часу, як її залишили низка депутатів. Тож нинішня гра у парламенті - чергове свідчення того, що депутатам байдуже до людей, які їх обрали. Подовжити своє безтурботне існування для них важливіше», - йдеться у повідомленні команди Зеленського.

У повідомленні зазначається, що сьогодні одна з фракцій у Верховній Раді вирішила вийти з «коаліції». «Але як можна вийти з того, чого немає?», - сказано у повідомленні

У Зеленського нагадали, що країна потребує змін і глибинних реформ.

«Це - запит українського народу. І для його реалізації потрібен дієздатний парламент», - резюмувала команда Зеленського.

Як повідомлялось, фракція партії «Народний фронт» проголосувала за вихід з коаліції. Рада фракції одноголосно підтримала це рішення вранці 17 травня.

Після цього голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив про розпуск коаліції «Європейська Україна» та оголосив про відлік 30-денного терміну для формування нової коаліції

Голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак наголосив, що завданнями нової коаліції будуть, зокрема, скорочення кількості депутатів у Раді, зняття недоторканності, ліквідація обладміністрацій, формування інституту імпічменту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: