Лещенко розказав, коли політики почнуть предметні переговори про об’єднання

Лещенко розказав, коли політики почнуть предметні переговори про об’єднання
Сергій Лещенко зазначив, що не проти, якщо максимальна кількість кандидатів заявить про готовність робити правильні для країни речі
Скріншот з відео

За словами нардепа, пропозиції співпрацювати він отримував, але це скоріше «придивляння»

Народний депутат Сергій Лещенко розказав в інтерв’ю «Главкому», що він спілкується з багатьма політиками, і фрази на кшталт «давай працювати в одній команді» лунають часто, але це не є предметною розмовою, це, скоріше, можна назвати взаємним придивлянням.

«Взагалі серйозні розмови щодо парламентських виборів можуть відбуватися лише після президентських виборів, оскільки всі кандидати в президенти побачать рівень своєї реальної підтримки у суспільстві», - вважає нардеп.

На його думку, говорити про об’єднання на парламентських виборах теж дуже рано.

«Приміром, сьогодні політик бачить себе у другому турі чи бачить, що його рейтинг складає 8%, – і відповідно до цього формує своє его, свої запити. Якщо ж він фактично набере 2%, то стане більш відкритим до рівноцінних переговорів. Я думаю, для багатьох результати виборів стануть розчаруванням, і вони стануть більш схильними для компромісу», - резюмував Лещенко.

Нагадаємо, Лещенко 30 січня зустрічався із командою шоумена Володимира Зеленського, який балотується у президенти, «для просування антикорупційного порядку денного на виборах».

Як повідомлялося, український шоумен і керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський 25 січня подав документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом у президенти України 25 січня – якраз у свій день народження.

Нагадаємо, кандидат у президенти від партії «Слуга народу» Володимир Зеленський 30 січня вніс до своєї електронної декларації за 2017 рік правки.

Раніше «Главком» аналізував передвиборчу програму кандидата Зеленського. Про неї можна прочитати тут: Чи знають виборці Зеленського, що

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: