Луценко прозвітував про затримання ще одного ймовірного кілера у «справі Бабченка»

Луценко прозвітував про затримання ще одного ймовірного кілера у «справі Бабченка»
Журналіст Аркадій Бабченко

Затриманий разом з двома знайомими пройшов вишкіл в Ростові-на-Дону і прибув в Україну для скоєння терактів

У результаті спецоперації за участі журналіста Аркадія Бабченка ГПУ затримала ще одного потенційного російського найманця

Про це у п’ятинцю ввечері повідомив генпрокурор Юрій Луценко у Facebook.

«Затримано ще одного ймовірного кілера, пов’язаного з раніше арештованим Германом, який разом з двома знайомими пройшов вишкіл в Ростові-на-Дону і прибув в Україну для скоєння терактів», - йдеться у повідомленні.

Луценко додав, що слідство вийшло на цю групу через інформацію, здобуту в ході спецоперації за участі журналіста Аркадія Бабченка.

Нагадаємо, сьогодні громадянину України В'ячеславу Пивоварнику повідомили про підозру у справі про організацію спроби вбивства журналіста Аркадія Бабченка.

Також в СБУ повідомили, що ше одного підозрюваного - громадянина Т. - затримали 13 червня.

31 травня, суд заарештував Бориса Германа, підозрюваного в організації «вбивства» журналіста Аркадія Бабченка, на 60 діб.

У суді Герман назвав себе агентом СБУ, прокурор цю інформацію спростував

Адвокат Бориса Германа повідомив, що його підзахисний є директором компанії з виробництва зброї - українсько-німецького СП «Шмайсер».

Зазначимо, після публікації виданням «Страна» списку 47 журналістів і блогерів, які, за версією Служби безпеки України (СБУ), можуть стати жертвами вбивств, Головне слідче управління СБУ відкрило кримінальне провадження за фактом розголошення відомостей досудового розслідування.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: