Мешканка знищеного окупантами Ірпеня описала трагедію своєї родини

Мешканка знищеного окупантами Ірпеня описала трагедію своєї родини
Мешканка Ірпіня Катерина Ільченко показала знищений російськими військами будинок її батьків, де внаслідок обстрілу загинула мати
фото: Facebook Катерини Ільченко

Народжена у Росії жителька передмістя Києва не може поховати убиту російськими окупантами матір

Управляючий партнер компанії Neuro-knowledge Катерина Ільченко, яка жила у зруйнованому рашистами Ірпені, розповіла про загибель сім’ї та зруйнування дому. Про це Ільченко написала у Facebook.

Катерина опублікувала фотографію будинку своїх батьків, який був знищений внаслідок обстрілу російськими військами. За словами жінки, її батько довгий час жив у Росії, але прагнув повернутися на батьківщину. А, повернувшись, побудував власний дім у Ірпіні під Києвом.

Сама Катерина Ільченко, як і її мати, народилася у Росії, в Челябінську. На Уралі у неї залишилася рідня, яка підтримувала президента Росії Володимира Путіна. «Її (матері – ред.) рідний брат в останній розмові за кілька тижнів до війни розповідав, що йому подобається Путін, хоча не з усіма його рішеннями він погоджується. Мама лаялася і обурювалася: як ти можеш так казати? Він же вбивця!» – написала Катерина. Жінка зізналася, що після початку війни дядько жодного разу не подзвонив їм.

8 березня будинок батьків Катерини Ільченко був зруйнований російським снарядом. В будинку знаходилася мати Катерини, яка загинула – і яку жінка досі не може поховати. «Ця частина міста знаходиться в самому пекле бойових дій. Неможливо потрапити туди, розібрати завали, поховати»,в – бідкається жителька Ірпіня, яка втратила маму і дім.

Нагадаємо, що передмістя Києва за останні дні зазнали масштабних руйнувань з боку військ РФ, які ракетами розбомбили, зокрема, Ірпінь, Бучу, Гостомель, Бородянку, Васильків, Ворзель.

Також багато людей загинуло під час оборони та евакуації людей з Ірпіня. Зокрема, росіяни вбили в Ірпені українського актора Павла Лі.

Під час евакуації з Ірпіня українські цивільні були обстріляні рашистськими військовими.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: