Метро запрацює 25 травня, залізниця - з 1 червня. Кабмін оприлюднив графік роботи транспорту

Метро запрацює 25 травня, залізниця - з 1 червня. Кабмін оприлюднив графік роботи транспорту

Перевезення між областями поновляться з 1 червня

Міжобласні пасажирські перевезення автомобільним транспортом та залізницею поновляться з 1 червня. А з 25 травня поновлюється перевезення пасажирів у метро.

Про це написав міністр інфраструктури Владислав Криклій у Telegram.

«З 1 червня - залізничні пасажирські перевезення у міському, регіональному, дальньому внутрішньому та міжобласному сполученні; з 1 червня - міжобласні пасажирські перевезення автомобільним транспортом», - повідомив міністр за результатами засідання уряду.

1589979016-336

Він також зазначив, що з 22 травня поновлюються регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом у міському, приміському, внутрішньообласному та міжнародному сполученні.

Міністр повідомив, що з 15 червня поновлюється прийняття та відправлення повітряних суден, що виконують пасажирські перевезення авіаційним транспортом.

«Обов’язкові вимоги безпеки незмінні – масочний режим, температурний скринінг працівників, постійна дезінфекція транспорту», - підкреслив Криклій.

Він нагадав, що сам термін карантину в Україні продовжено до 22 червня. Як повідомлялося, очільник МОЗ назвав чотири етапи пом'якшення карантину.

Також Україна відкриває кордон з країнами Європейського Союзу і Молдовою. Робота пунктів пропуску на кордоні з Росією та Білоруссю залишиться обмеженою.

Як повідомлялося, в Україні станом на ранок 20 травня підтверджено 19 230 випадків Covid-19, з них 5 955 одужали, 564 померли. Протягом останньої доби лабораторно підтверджено 354 випадки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: