Місія ОБСЄ помітила танки та гаубиці окупантів на Донбасі

Місія ОБСЄ помітила танки та гаубиці окупантів на Донбасі
Місія ОБСЄ помітила танки та гаубиці окупантів на Донбасі
Фото з відкритих джерел

Місія зафіксувала 12 реактивних систем залпового вогню (невстановленого типу)

Організація з безпеки і співробітництва в Європі повідомляє про порушення відведення військ з боку бойовиків на Донбасі. У Луганській та Донецькій області спостерігали танки, гаубиці, реактивні системи залпового вогню та іншу військову техніку окупантів. Про це повідомляється в звіті СММ ОБСЄ за 24 серпня.

Місія зафіксувала 12 реактивних систем залпового вогню (невстановленого типу), розміщених в порушення ліній відведення в непідконтрольних уряду районах Луганської області.

Три з них помітили, завдяки спостереженню з повітря, на полігоні поблизу н. п. Міусинськ, а 9 - на території об'єкта поблизу н. п. Садовий.

Також за лініями відведення, але поза виділеними місцями зберігання озброєння ОБСЄ зафіксувала 35 танків і 21 гаубицю в непідконтрольних уряду районах Донецької та Луганської областей.

На полігоні поблизу н. п. Міусинська помітили 14 танків, 10 самохідних гаубиць і 11 буксируваних гаубиць невстановленого типу. А на полігоні поблизу н.п. Тернове виявили 21 танк.

Крім того, в житлових районах Калинове і Брянки були помічені бронетранспортери, БМП та БТР бойовиків.

Нагадаємо, раніше в результаті ворожого обстрілу один військовий дістав вогнепальне поранення, несумісне з життям.

На обстріли російсько-окупаційних військ українські військові відкривали вогонь у відповідь.

Про факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ, застосувавши встановлений координаційний механізм.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: