На Донбасі двох військових поранено в результаті обстрілу: мапа боїв

На Донбасі двох військових поранено в результаті обстрілу: мапа боїв
Ілюстративне фото

В зоні ООС до 12:00 зафіксовано 12 обстрілів з боку бойовиків

Двох військових поранено в результаті обстрілу в зоні Операції об'єднаних сил (ООС) у п'ятницю, 3 травня. Про це на брифінгу сказав речник Міноборони Максим Праута.

«За попередньою інформацією, протягом поточної доби двох військовослужбовців Об’єднаних сил було поранено. Втрати противника в результаті вогню у відповідь з боку наших воїнів уточнюються», - повідомив він.

До 12:00 зафіксовано 12 обстрілів з боку бойовиків.

Так, з мінометів 82-го та 120-го калібрів, великокаліберних кулеметів, автоматичних станкових гранатометів, озброєння бойової машини піхоти (БМП) та стрілецької зброї були обстріляні позиції Об'єднаних сил поблизу населених пунктів Піщевик, Новотроїцьке, Березове, Мар'їнка, Авдіївка та Повлополь.

Натисніть на зображення для збільшення

Мапа боїв: mediarnbo.orgМапа боїв: mediarnbo.org

Як повідомлялось, на Донеччині бойовики завдали удару по житлових кварталах Мар'їнки. Наразі відомо про шість пошкоджених будинків, постраждалих немає. 

Нагадаємо, бойовики 15 разів обстріляли позиції підрозділів ООС 2 травня, внаслідок чого троє українських військовослужбовців отримали поранення.

Зазначимо, що ОБСЄ у четвер продовжила до 30 вересня 2019 року мандат спостережної місії в російських пунктах пропуску «Гуково» і «Донецьк» у Ростовській області на кордоні з Україною.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: