На Донбасі обмежать рух вантажівок

На Донбасі обмежать рух вантажівок

Обмеження не стосуватиметься транспорту, який використовують під час ліквідації стихійних явищ або надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру

До району проведення Операції Об’єднаних сил з п'ятниці, 23 липня, обмежать в'їзд цивільного великовантажного транспорту.

Про це повідомляє штаб ООС у Facebook.

«Починаючи з 23 липня буде обмежено в'їзд до району проведення ООС у Донецькій та Луганській областях та пересування у вказаних районах транспорту масою понад 24 тонни і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн при температурі повітря більш ніж +28°С з 10:00 до 22:00. Обмеження діятиме до особливого розпорядження», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що обмеження не стосуватимуться транспортних засобів, які здійснюють перевезення вантажів, що використовуються під час ліквідації стихійних явищ або надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

«Такі заходи здійснюються з метою збереження цілісності дорожнього покриття у районах здійснення заходів із забезпечення національної безпеки й оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, колодязів інженерних мереж, розташованих на проїзній частині, у період тривалої спекотної погоди, під час якої посилюється руйнівна дія транспортними засобами, забезпечення максимальної мінімізації шкідливого впливу на технічний стан дорожнього покриття автомобільних доріг», - наголосили у штабі ООС.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: