На Луганщині оголосили про масове відключення води

На Луганщині оголосили про масове відключення води

Жителі Лисичанська, Новодружеська та Привілля можуть залишитись без води

Жителів Луганської області попередили про відключення від водопостачання. Про це повідомляється на сайті міськради Лисичанська.

Водопостачання можуть відключити в містах Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля через борги перед «Лисичанськводоканалом». Зазначено, що дебіторська заборгованість на 1 серпня становить 77,4 млн грн, у тому числі заборгованість населення - понад 69 млн грн.

«Отримано повідомлення від ТОВ «Луганське енергетичне об'єднання» про повне відключення з 9.00 30 серпня від постачання електроенергії об'єктів ЛКСП «Лисичанськводоканал», у зв'язку з порушенням договору щодо розрахунків за спожиту електроенергію ЛКСП «Лисичанськводоканал». Просимо зробити необхідний запас води», - йдеться в повідомленні.

При цьому міська влада обіцяє організувати підвіз води силами управління ДСНС для соціальної сфери і населення згідно графіків.

Нагадаємо, 9 липня було відновлено електропостачання кількох об'єктів компанії «Вода Донбасу». До цього об'єкти були відключені ПАТ «ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля» на вимогу ДПЗД «Укрінтеренерго» у зв'язку із заборгованістю за спожиту електроенергію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: