На Одещині жінка віддала сина в соцслужбу, щоб не заважав їй розплатитися з кредитом

На Одещині жінка віддала сина в соцслужбу, щоб не заважав їй розплатитися з кредитом
Жінка відмовилася від сина, бо він заважав їй заробляти гроші
Фото: Діна Базіленко/Facebook

У службі у справах дітей попередили її, що допомоги на дитину від держави вона не отримуватиме

На Одещині у Білгород-Дністровському жінка залишила свою однорічну дитину в службі у справах дітей – для того, щоб мати можливість розрахуватися з кредитом, який взяла на розваги. Про це в соцмережі Facebook написала співробітниця служби Діна Базиленко.

«У мене борги, мені треба розрахуватися, а з дитиною я не можу працювати, вона заважає», – пояснила мати причини свого вчинку. З'ясувалося, що жінка взяла кредит, щоб погуляти з подружкою. У службі у справах дітей попередили її, що допомоги на дитину від держави вона не отримуватиме, якщо відмовиться від хлопчика. «І тут найабсурдніше: моментально ця горе-мати змінює свою думку і вже передумує полишати дитину», – написала Базиленко.

Проте, після недовгих роздумів, жінка все ж вирішила залишити малюка на піклування співробітниць служби. «Потрібно просто скасувати гроші за народжуваність, і тоді буде менше кинутих дітей», «Ну як так? Навіть тварини так не роблять. Як їй взагалі спиться? Янголятко, все буде добре», «Справжні матері своїх не кидають. А якщо кинула – значить, не мати», – написали гнівні коментарі користувачі Facebook.

Тим часом Служба безпеки України викрила міжрегіональне угрупування, яке займалося продажем немовлят. Зловмисники налагодили схему «постачання» іноземцям немовлят начебто у межах програми сурогатного материнства. «Власна» дитина з повним пакетом підроблених офіційних документів обходилася замовникові у 60 тисяч доларів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: