Негода у США. Через шторм 270 тисяч жителів Орегону сиділи без електрики (фото)

Негода у США. Через шторм 270 тисяч жителів Орегону сиділи без електрики (фото)
Протягом всього тижня погода сипатиме снігом у США
Фото: Clypian

У штаті Орегон оголосили надзвичайний стан

В американському штаті Орегон через зимовий шторм сотні тисяч людей залишилися без світла. У штаті оголосили надзвичайний стан. Про це повідомило видання The Associated Press.

Шторм накрив північний захід Тихого океану льодом і снігом, залишивши без електрики понад 270 тисяч жителів Орегона, а також ускладнивши пересування по регіону.

Екстремальні умови, втрата електроенергії і проблеми з транспортом спонукали губернатора Орегона Кейт Браун оголосити надзвичайний стан у штаті. Станом на 15 лютого живлення штату поступово відновлюється.

Наразі зимові шторми та сильний холод торкнулися більшої частини західних частин США. Національна служба погоди заявила, що в Орегоні та Айдайо випаде майже 40 см снігу. Протягом всього тижня погода сипатиме снігом та лютуватиме у цих штатах.

Нагадаємо, 1 лютого Національна метеорологічна служба США оголосила штормове попередження в Нью-Йорку, Нью-Джерсі та Коннектикуті. Там був сильний вітер з поривами від 55 до 80 км/год.

Днями масштабна дорожньо-транспортна пригода сталася в американському штаті Техас. Через складні погодні умови, а саме обмерзання автошляху, зіштовхнулися 133 автомобілі. Унаслідок аварії щонайменше шестеро людей загинули і 65 постраждали.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: