На Волині зі снігового замету витягли автобус та чотири автівки (відео)

На Волині зі снігового замету витягли автобус та чотири автівки (відео)
В Україні 1 лютого оголошено штормове попередження
Фото: ДСНС України

Рятувальники витягнули зі снігу спецавтомобіль газової служби

У неділю, 31 січня, волинські рятувальники шість разів виїжджали на проведення аварійно-рятувальних робіт на автошляхах. Вони відбуксирували рейсовий автобус, два вантажні автомобілі, а також автомобіль газової служби й легкове авто. Загалом надали допомогу 14 громадянам, повідомили в пресслужбі ДСНС. 

Для проведення аварійно-рятувальних робіт залучили п'ять одиниць спецтехніки підвищеної прохідності, працювали 15 рятувальників.

Зокрема поблизу села Гектари Горохівського району на автодорозі «Берестечко-Броди» у сніговий замет потрапив рейсовий автобус «Броди-Луцьк», у якому перебували п'ятеро пасажирів. Рятувальники відбуксирували автобус на безпечну ділянку автошляху.

У місті Нововолинську рятувальники надали допомогу водієві вантажного автомобіля, який не міг виїхати з місця стоянки. А в селі Низкиничі надзвичайники витягнули на стійку ділянку дороги ще одну вантажівку.

Крім того, біля села Олександрівка рятувальники за допомогою лебідки та тросу витягнули на безпечну ділянку дороги спецавтомобіль газової служби. А на автодорозі «Володимир-Волинський-Луцьк» відбуксирували з кювету легковий автомобіль.

Нагадаємо, в Україні 1 лютого оголошено штормове попередження. Падатиме мокрий снігВнаслідок погодних умов від енергопостачання відключено 32 населених пункти Одеської області. 

Впродовж січня 2021 року на водоймах в Україні загинуло більше півсотні людейУпродовж першого місяця 2021 року на водних об'єктах України загинули більше 50 осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: