Нардеп Шахов прокоментував інформацію про коронавірус: «Почуваюся добре!»

Нардеп Шахов прокоментував інформацію про коронавірус: «Почуваюся добре!»
Нардеп Сергій Шахов самоізолювався вдома

Депутат стверджує, що тест на коронавірус дав позитивний результат

Народний депутат Сергій Шахов, про якого «Главком» писав, що він отримав позитивний тест на коронавірус, вийшов у прямий ефір на своїй сторінці у «Фейсбук» та прокоментував цю інформацію.

Нардеп зокрема заявив, що зробив тест у приватній клініці, а не в Обухівській лікарні.  Він також стверджує, що результат позитивний, але панікувати не слід. Він вже належним чином самоізолювався та ні з ким не спілкується. Шахов запевнив, що почувається добре.

15 годин тому Шахов також публікував пост у соцмережах, де написав, що працює вдома і тепер має можливість «у будь-який час погратися з домашнім улюбленцем».

screenshot_2_02

Нагадаємо, що «Главком» отримав інформацію з апарату Верховної Ради про те, що у нардепа Сергія Шахова виявили коронавірус.

Також телеграм-канал «Тёмный Рыцарь» опублікував документ і стверджує, що це справжня довідка з поліції, в якій ідеться про переведення особового складу правоохоронців Обухівського району на посилений режим роботи через виявлений випадок коронавірусу у районі. У документі йдеться, що позитивний тест має Сергій Шахов, народний депутат України. 

Зазначимо, що на початку березня, 8 і 9 числа, Шахов відвідував Францію. 

Напередодні повідомлялося, що 18 депутатів парламенту Франції підхопили новий коронавірусУ депутата Жана-Люка Рейтцера, який став першим членом асамблеї, що заразився вірусом, хвороба прогресувала. Він залишається у лікарні. Депутат від ОПЗЖ Олег Волошин, як відомо, наприкінці лютого зустрічався з Райтцером, і після цього самоізолювався в Україні. Коронавірус у нього не підтвердили.


 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: