Новий міністр фінансів провів зустріч з представником МВФ

Новий міністр фінансів провів зустріч з представником МВФ
Ігор Уманський 6 березня зустрівся з Йостою Люнгманом
Фото: Мінфін

Уманський, який раніше критикував співпрацю України з МВФ, повідомив, що новий уряд продовжуватиме виконувати вимоги фонду

Новопризначений міністр фінансів України Ігор Уманський зустрівся з головою представництва Міжнародного валютного фонду в Україні Йостою Люнгманом.

Про це повідомляють у пресслужбі Мінфіну.

Уманський, який раніше критикував співпрацю України з МВФ, повідомив, що новий уряд продовжуватиме виконувати вимоги фонду для ухвалення нової кредитної програми на 5,5 мільярда доларів.

«Програма розширеного фінансування МВФ є важливою для підтримання фінансової стабільності і реалізації структурних реформ в Україні, що є пріоритетом діяльності уряду. Ми продовжуємо спільно з нашими колегами з МВФ активну роботу для початку програми», — повідомив Уманський за підсумками зустрічі з представниками МВФ.

Крім цього, міністр фінансів запропонував провести зустріч нового уряду з керівництвом МВФ у Вашингтоні. Під час цієї зустрічі сторони мають обговорити подальшу співпрацю.

Напередодні прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що Україна продовжить співпрацю з МВФ.

Нагадаємо, 5 березня новопризначений прем’єр-міністр Денис Шмигаль провів перше установче засідання нового Кабінету міністрів.

Читайте також статтю:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: